Harga Omega Guard Shaklee : Omega Fish Oil Terbaik Menurut Doctor

RM144.16

Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik dengan kualiti gred farmaseutikal menurut Dr Hafiz Sulaiman. Berikut adalah petikan tulisan beliau berkenaan Omega Guard Shaklee sebagai Fish Oil terbaik.

MINYAK IKAN TERBAIK?
—————————————-
.
Siri Ulangkaji bagi yang ketinggalan post saya beberapa tahun lepas berkenaan macam mana nak cari minyak ikan terbaik.

.
Tengok LABEL.

Jumlah minyak ikan – minyak omega 3…
@ total fish oil tolak kandungan (EPA& DHA)

= Minyak FILLER
.

Anda akan dapat minyak filler atau minyak pengisi saja untuk penuhkan softgel tu.

Antara filler yang digunakan ialah minyak canola, minyak dari usus atau kepala ikan..

Contoh pemenang dalam jadual yang saya sertakan ialah minyak ikan Shaklee Omegaguard kerana:

1) jumlah minyak omega3 tertinggi
EPA(540mg)+DHA(360mg) = 900mg!

2) Jumlah minyak filler
Jumlah minyak 1000mg-900mg= 100mg sahaja

.
.
Anda ni nak beli minyak ikan omega3 minyak usus ikan? Nah, cuba royak kat ambe, dalam jadual ni brand mana yang tercorot..

.

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee

Harga Omega Guard Shaklee : RM144.16.
Whatsapp 013-3101221 atau klik : Beli Shaklee Online dari HQ Shaklee untuk mendapatkan Omega Guard Shaklee pada harga ahli

Description

OmegaGuard™

Purified, concentrated natural fish Oil

OmegaGuardTM provides wide-spectrum of pure, pharmaceutical grade omega-3 fatty acids.

Fish Oil

OmegaGuardTM provides a wide spectrum of seven pure occurring omega-3 fatty acids: EPA, DHA, and more EPA benefits your health, while DHA is critical for normal development and function. One serving of OmegaGuardTMprovides 990mg of omega-3 fatty acids.

Pure and Pharmaceutical Grade

OmegaGuardTM is made with a proprietary, triple molecular distillation process that concentrates the beneficial omega-3 fatty acids while removing harmful compounds like mercury and lead that are found in many types of fish.

K.K.L.I.U : 2606/2014

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.
=================
Kod Produk:10236 (90 capsules)

Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi

OmegaGuardTM membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen.

Minyak Ikan

OmegaGuardTM membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.

Gred Farmaseutikal yang Tulen

OmegaGuardTM dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

KKLIU: 2606/2014

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Harga Omega Guard Shaklee : RM144.16.
Whatsapp 013-3101221 atau klik : Beli Shaklee Online dari HQ Shaklee untuk mendapatkan Omega Guard Shaklee pada harga ahli



Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Harga Omega Guard Shaklee : Omega Fish Oil Terbaik Menurut Doctor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge