Selamat datang warga Senawang dan Seremban yang mencari Produk Shaklee. Anda membuat pilihan tepat dengan menghubungi Team #SuperStarzFamily untuk mendapatkan Shaklee. Pengedar Shaklee Senawang dan Shaklee Seremban kami berpengalaman selama 20 tahun dalam Shaklee. Hubungi N Zaidel 012-3582946

Pengedar Shaklee SENAWANG 2017

Pengedar Shaklee SENAWANG 2017 : N Zaidel 012-3582946

Lokasi PENGEDAR SHAKLEE SENAWANG, SEREMBAN

Warga Senawang dan Seremban yang ingin mendapatkan Produk Shaklee boleh menghubungi N Zaidel 012-3582946 untuk beliau hantarkan barang Shaklee yang anda mahukan ke lokasi yang dipersetujui.

Beliau boleh COD Produk Shaklee ke area Senawang dan Seremban dengan upah penghantaran yang berpatutan dengan nilai minyak kereta yang digunakan untuk menghantar Shaklee kepada anda.

Selain COD, anda juga boleh memilih untuk membeli secara SELF PICK-UP iaitu anda datang sendiri ke lokasi Shaklee Senawang untuk mengamil barang Shaklee yang anda perlukan.

Anda boleh rujuk dalam map di bawah untuk pergi ke lokasi Pengedar Shaklee Senawang. Kami juga adalah STOKIS SHAKLEE SENAWANG DAN SEREMBAN.

Tapi call dulu ye untuk kami check samada produk yang anda mahukan ada stok atau dah habis.

 

 

 

 

Pengedar Shaklee Senawang Yang Berpengalaman 20 Tahun Dalam Shaklee

N Zaidel adalah salah seorang ahli dalam team #SuperStarzFamily. Kami telah berada dalam Shaklee selama 20 tahun sebagai pengguna Shaklee sejak tahun 1997.

Pengalaman kami dalam Shaklee adalah amta luas, inshaaALLAH kami dapat berikan khidmat nasihat dan consultation terbaik untuk setiap isu yang anda hadapi.

Team kami juga dilatih oleh doktor yang berpengalaman selama 20 tahun dan juga nutritionist / pakar nutrisi bertauliah.

Malah setiap bulan kami akan mendapat bimbingan terus dari doktor tersebut untuk pelbagai masalah kesihatan.

Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Master Salwa dan Master Nine bersama ahli team SuperStarzFamily selepas kelas nutrisi oleh Dr Haresh dan Pakar Nutrisi

Anda pun berpeluang untuk mendapatkan khidmat nasihat exclusive dari doktor ini, caranya dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee bersama team kami.

Kami sangat menggalakkan orang Senawang dan Seremban untuk mendaftar jadi ahli Shaklee dengan NZaidel. Kenapa? Sebab nanti mudahlah anda nak dapatkan Produk Shaklee dengan agent Shaklee yang tinggal di Senawang juga.

Tak payah susah-susah nak pos. Deal aje dengan NZaidel ikut phone, terus jumpa kat area Senawang jugak untuk collect barang Shaklee.

 

Senang sangat dan convenient sangat kan?

Haa apa lagi jom la orang Senawang dan Seremban ramai-ramai DAFTAR AHLI SHAKLEE dengan team SUPERSTARZFAMILY

 

PENGEDAR SHAKLEE SENAWANG 2017 PENGALAMAN 20 TAHUN

PENGEDAR SHAKLEE SENAWANG 2017 PENGALAMAN 20 TAHUN

 

Terima kasih ya kerana mendapatkan Shaklee daripada Pengedar Shaklee Senawang dan Stokis Shaklee Seremban Team SuperStarzFamily <3

 

 

 

 
Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di MalaysiaCari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017