Bismillahirrahmanirrahim.. Hari ni saya nak share kisah kejayaan seorang anak soleh yang memberikan yang terbaik untuk ibunya yang mengidap vertigo. Kisah cara menghilangkan Vertigo tanpa pembedahan menggunakan Produk Shaklee yang ditulis oleh Pengedar Shaklee Shah Alam ni sangat menyentuh hati…

Beliau menulis kisah ini di FB beliau : Pengedar Shaklee Shah Alam. Bolehlah add Beliau di sana ya. Banyak lagi kisah kejayaan sembuh dari pelbagai penyakit yang beliau share di FB beliau.

Cara Merawat dan Menghilangkan Vertigo

Cara Merawat dan Menghilangkan Vertigo

Ini adalah mak & abah saya Ewah Hamdan, tahun lepas mak sakit sampai akhirnya doktor diagnose #Vertigo, macam2 dah kami buat sampai scan otak Dr cakap macam ada clot pada bahagian otak mak, mak tak boleh nak bising, tak boleh nak bangun, demam berpanjangan, muntah, tak ada selera makan…..langsung cakap kat mak duduk terus dengan saya, lama juga mak duduk kat rumah saya sebab sunyi, kepala pun tak pening sebab bising.

Masa tu berhabis beribu-ribu, cakap je dengan siapa kami tak ikhtiar, masa tu tak terfikir langsung dengan Shaklee, semua kami cuba, dari hospital, sensei, berubat kampung, homeotheraphy, dan terakhir ikhtiar saya, kami beri mak Vivix, alhamdulillah setelah botol ke-3 mak tunjuk perubahan yang positif, makin sihat, dah tak pening kepala, dan apa yang paling menggembirakan mak dah tak sakit2 macam dulu….biarlah mahal macam mana pun, kesihatan memang tak mampu dibeli. Mak juga ambil healthness set dan masih ambil sampai sekarang, ini juga antara sebab kenapa saya masih disini agar saya sentiasa mampu untuk memberi mak makanan kesihatan yang terbaik…

Upss….#VivixShaklee bukan hanya untuk kecantikan, Vivix Shaklee ini untuk kita semua, sebabnya kita semua ni berpotensi untuk dihinggapi penyakit dan sel sel kita setiap hari terdedah dengan radikal bebas dan agen penuaan yang akhirnya boleh merosakkannya. Apabila rosak, mulalah keluar penyakit yang bukan-bukan

Untuk abah semestinya #mealshake &#performance jadi pilihan utama…nak bg makan pil2 ni memang tak la kan…hahahaha… since abah tak punya selera makan yang konsisten, saya bekalkan abah mealshake…abah pun suka dengan mealshake, perut lega, tenaga pun ada…

Wang boleh dicari, kebahagiaan dan kesihatan org kesayangan menjadikan tunggak utama kenapa saya masih disini…Doakan saya sentiasa terus memberi kebahagiaan kepada mak dan abah saya, dan memberi keyakinan kepada mereka yang memerlukan betapa bagusnya #Shaklee berbanding yang lain, bukan hanya sekadar menjual dan meraih keuntungan…

Salam Asar dari OJ

Faedzah Nur
Shaklee Distributor Anda
Hubungi saya : 012 225 9665

 

====

 

Haa sangat bestkan bila kita baca kisah ni, lagi best bila kita sebagai anak dapat bantu ibu yang lahirkan kita sihat dan bebas dari penyakit melalui cara yang alami, tanpa kesakitan, tanpa perlu pembedahan.

Malah dapat menjimatkan dari kerugian dan pembaziran wang daripada mencuba produk lain yang tidak dijamin keselamatan dan keberkesanannya. Kalau bagi produk sebarangan, tup-tup mak ayah dapat kesan sampingan, menyesal tak berkesudahan lah jawabnya.

 

Dengan Shaklee kita tahu memang dah terjamin selamat sebab Shaklee disokong oleh ratusan kajian klinikal dan kajian saintifik. Nak bagi orang yang tersayang oun kita yakin dan rasa selamat.

Bagi anda yang sedang mencari solution untuk bebas dan pulih dari Vertigo, bolehlah hubungi Faedzah Nur di 012 225 9665

InshaaALLAH beliau bukan saja mempunyai pengalaman dalam bidang ini tetapi beliau juga adalah mempunyai kepakaran dan terlatih dengan SHAKLEE untuk membantu anda yang perlukan solution untuk sihat dengan Shaklee.

 

Terima kasih kerana sudi membaca. Jumpa lagi dalam entry akan datang ya :)

 




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017