Malam semalam tak dapat lelapkan mata

fikiran tiba2 teringat ke masa anak saya di hospital berbulan2
saya cuba nak ingat satu persatu peristiwa

saya cuba start dari masa dia mula2 admit ke hospital
lepas tu bila nak cuba ingat further
tiba2 fikiran macam jadi celaru dan lepas tu kepala pening
lepas tu cuba lagi nak ingat apa jadi

lepas tu rasa macam ada electric current yang lemah  dari kepala sampai satu badan

terkejut mak!

apakah yang berlaku pada ingatan saya sebenarnya?

tapi bila dah jadi camtu
i getthe message from ALLAH
better leave that memories just like that

jangan ingat2 lagi

so saya pun fikirlah benda lain

cuma sampai sekarang terfikir2

apakah mekanisme yang berlaku pada saya semalam?

sesuatu yang seolah2 nak protect saya dari ingat perkara2 yang tak best

sangat misteri, rasa macam dalam matrix pun ada

Hensem betul masa ni, kan best kalau kita pun ada power gini... hihihi

Hensem betul masa ni, kan best kalau kita pun ada power gini… hihihi

tapi bersyukur sangat

i believe ALLAH nak saya ingat perkara yang best2 saja

so be it, alhamdulillah
sorry lah pada sapa yang baca, coz takde la misteri sangat

maybe u all expect citer macam ju on ke kan? hihihi

anyway thanks sebab sudi baca

ada sesapa pernah jadi camni?

 

 

meh la share dengan saya :)

 

P/s ; next time kena increase dose Ostematrix Shaklee dari 4 kepada 6 biji before tidur supaya takde la fikiran tu berfikir banyak masa nak tidur




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017