Cerita kereta

saya dan kereta kami

saya sangat sayangkan dia

saya bersyukur ALLAH bagi saya dia sebagai kereta kami

dia sangat baik

tak pernah rosak

alhamdulillah
kereta yang tak pernah rosak sepanjang 5 tahun guna bagi saya adalah satu rezeki yg amat besar
kereta tu pernah dilanggar dari depan oleh orang yang undur kereta laju untuk rebut parking di KLCC
tapi

kuasa ALLAH

ALLAHu akbar

walau kuat kena langgar

kereta kami tak apa2

alhamdulillah
alhamdulillah
hari ni

tadi tayar kereta meletup masa anak balik dari sekolah

balik rumah anak saya menangis cerita apa berlaku
antara ayat saya yang amat menyentuh hati saya :
“arif sangat sayang kereta tu, kereta tu baik, nasib baik kita dan kereta semua ok”

terima kasih ALLAH atas perlindungan terbaikMU ke atas kami
*saya sangat terkejut kerana anak saya pun ada rasa sayang ke kereta kami macam saya sayangkan kereta tu jugak, sedangkan tak pernah pun saya sebut pasal sayang kereta

**kereta yg baru guna 5 tahun pun saya sangat sayang, agaknya masa nak tinggal dunia ni macam manalah saya ni… takutlah pulakkk… huhuhu… semoga saya pulang kepada ALLAH dalam husnul khotimah… amiiin

 




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017