Alhamdulillah semalam Shaklee update…kami berjaya lagi dapat tiket FREE TRIP SHAKLEE untuk ke Umrah atau Italy pada tahun 2015 ni, alhamdulillah

UMRAH SHAKLEE

UMRAH SHAKLEE

pilih saja mana nak

Umrah khabarnya bulan May dan Italy bulan November

nampaknya kedua-duanya saya tak dapat pergi

sebab May saya selamat bersalin inshaaALLAH

November baby baru 5 bulan dan sedang menyusu penuh, macam mana nak romantik2 di Venice dengan kepala teringat anak kecik yang masih baby dan 4 anak lain lagi

hihi

nampaknya suami dan mak ayah saya la kena pergi

sama ada ke Umrah-Ziarah Jordan pada May atau ke Italy bulan November

alhamdulillah sujud syukur kepada ALLAH atas kurniaan ini

dulu mimpi pun tak berani tau, sekarang alhamdulillah tak sempat nak mimpi, semua reward datang sendiri

alhamdulillah

Eksklusif 6-star trip dari Shaklee untuk kami

kalau Umrah tu dapat hotel yang betul2 sebelah masjid, nak pegi toilet naik je hotel, dari hotel boleh nampak Ka’abah

inilah trip eksklusif yang tahun lepas mak ayah saya dah experience

alhamdulillah

beruntung mak ayah saya dipilih ALLAH untuk dapat trip ni

tahun ni nampaknya rezeki mereka lagi la nak pegi jalan2 dengan trip eksklusif 6 bintang Shaklee ni…. hihihi

alhamdulillah

tahun 2016 turn anak2 Shaklee kami pulak kan :)

p/s : Baru call mak bagitau pasal umrah or Italy…terkejut mak saya..baru je pergi free trip umrah istanbul bulan dec-jan haritu,ni kena pegi lagi bulan may ni..nak buat macam mana mak. inilah rezeki dari ALLAH untuk mak..terpaksa lah ikut free trip umrah-jordan pulak…hihihi  *nak pegi Italy pun boleh mak, pilih je…hihihi

alhamdulillah

 




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017