Pengedar Shaklee : 013-310 1221

Home » Shaklee » Testimoni Set Bersalin Shaklee Untuk Kurus dan Banyakkan Susu

Testimoni Set Bersalin Shaklee Untuk Kurus dan Banyakkan Susu

Bagi anda yang sangsi dengan keberkesanan Set Bersalin Shaklee untuk Kurus dan Banyakkan Susu Ibu dalam Berpantang, hari ni kami nak share tentang kisah gembira seorang pengguna Set Bersalin Shaklee, Puan Diana dari Sabah.

Set Bersalin Shaklee

Puan Diana membeli Set Bersalin Shaklee dari kami pada June 2013 untuk digunakan semasa berpantang selepas melahirkan anak ketiga.

Alhamdulillah kami sangat gembira setelah mendapat mesej dari beliau.

Menurut pelanggan yang kami sayangi ini, beliau mengalami pengalaman berpantang selepas bersalin yang berbeza setelah menggunakan Set Bersalin Shaklee.

Testimoni Banyakkan Susu dengan Set Bersalin Shaklee

Jika dulu dengan Set Bersalin lain semasa berpantang anak pertama dan anak kedua, beliau tidak berjaya dalam penyusuan susu ibu. Bersama dengan anak pertama kata beliau susu sangat sedikit. Bersama anak kedua pula menurut pelanggan kami ini susu beliau sangat cair sehingga  baby tak nak susu.

Alhamdulillah dengan Set Bersalin Shaklee semasa berpantang anak ketiga, beliau berjaya menyusu anak beliau secara exclusive dengan susu ibu.

Amat berbeza pengalaman berbanding dengan anak pertama dan anak kedua.

Testimoni Set Bersalin Shaklee untuk Kurus badan.

Perkongsian beliau tentang ini amat membuatkan kami teruja sekali. Menurut beliau, sebelum hamil berat badan beliau ialah 82kg dan menjelang trimester terakhir berat badan meningkat ke 88kg.

Dalam masa sebulan menggunakan Set Bersalin Shaklee berat badan telah turun menjadi 71kg. Wow lagi rendah dari semasa sebelum hamil. Sungguh kami teruja membacanya.

Selain daripada manfaat untuk membantu banyakkan susu ibu dan menurunkan berat badan, pelanggan yang kami hormati ini turut berkongsi tentang bertenaga sepanjang berpantang walau menjaga 3 anak kecil sendiri. Alangkah beruntungnya dengan Set Bersalin Shaklee yang berharga RM590 untuk 4 bulan, ibu mendapat manfaat yang amat menggembirakan :

  • Badan Kurus
  • Susu banyak dan pekat
  • Badan bertenaga
  • Tak penat walau tidur tak cukup
  • Bertenaga nak jaga anak kecil tanpa stress

 

Sangat mengujakan bukan?

 

Alhamdulillah dengan kisah gembira begini kami amat bersemangat untuk terus berkongsi kebaikan Shaklee dan Set Bersalin Shaklee dengan orang ramai.

 

 

Set Bersalin Shaklee

 

 

Set Bersalin Shaklee

 

Terlalu ramai ibu mengandung yang ingin mendapatkan pemulihan terbaik selepas bersalin, tapi tidak ramai yang berjaya kerana tersalah pilih produk.

Malah lebih menyedihkan, ramai yang dah beli Set Bersalin Shaklee namun kerana Cara Makan yang diberikan oleh Pengedar Shaklee tidak tepat, maka pengguna gagal untuk dapat hasil yang positif.

Beruntung sungguh pelanggan kami kerana mendapat bimbingan Cara Makan Set Bersalin Shaklee yang betul dan membuahkan hasil yang sangat menggembirakan, alhamdulillah.

Untuk anda yangt bakal bersalin, Tahniah diucapkan kerana memilih untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee. Namun pastikan anda mendapat Cara Makan yang betul.

Sekiranya anda membeli dari kami, anda tidak perlu khuatir lagi. Khidmat konsultasi exclusive untuk penyusuan susu ibu dan berpantang, special untuk semua customer dan pelanggan VVIP kami yang amat kami sayangi.

Jumpa lagi dalam entry akan datang :)




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

5 Responses so far.

  1. Kamil Salleh says:

    Si isteri saya lama dah tak bersalin…anak ke 4 dah berumur 6 tahun. Maka…set bersalin dan set penyusuan ibu dari Shaklee dapat melihat sajalah buat masa sekarang ni. Apapun buat yg dah bersalin dan akan bersalin, ianya amat sesuat dan patut menggunakannya. Keleihannya boleh anda baca di dalam artikel ini. Selamat menhggunakan produk Shaklee.

  2. cikgu naman says:

    memang isteri ada amalkan pengambilan shaklee untuk membantu BF..alhamdulillah anak kedua sampai sekarang masih fully BF

  3. […] Testimoni Set Bersalin Shaklee sangat banyak. Tapi kami suka untuk fokus kepada testimoni dari pengguna yang beli dari kami sahaja. Ini membuktikan betapa servis dan kepakaran kami membantu ramai ibu berpantang sembuh dan kembali sihat jelita selepas bersalin dengan Set Bersalin Shaklee. […]

  4. […] berat badan tak turun-turun..jika turun pun sikit sangat..haa..macam mana nak buat? Jangan risau Set Kurus boleh membantu menyelesaikan masalah berat […]

  5. […] dah setahun dan masih lagi menyusu badan, dan saya sayangkan puteri saya jadi saya telah mengambil set penyusuan shaklee untuk banyakkan susu badan dan menambah kualiti susu. Alhamdulillah dengan ilmu yang ada ni saya […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge