Pengedar Shaklee : 013-310 1221

Home » Ilmu » Contest iPhone 5S Sempena Bulan Kelahiran Pertama Ibrahim

Contest iPhone 5S Sempena Bulan Kelahiran Pertama Ibrahim

Alhamdulillah Sabtu lepas my lovely homebirth baby, Ibrahim genap berusia satu tahun. Terasa cukup laju perjalanan masa…..seakan masih terasa saat melahirkan Ibrahim atas katil rumah kami dan semua kisah perjalanan Ibrahim yang rasanya ramai yang dah tahu….

 

1382986_627730043925604_1504806959_n

 

 

 

Sempena dengan bulan kelahiran anakanda Ibrahim, saya berbesar hati nak menganjurkan satu contest yang menawarkan iPhone 5S sebagai hadiah utama disamping hadiah wang tunai untuk para pemenang yang lain.

Alhamdulillah kami mendapat ramai penaja yang ingin menaja contest ini. Oleh itu makin bertambahlah hadiah yang bakal dimenangi yang mana jumlah tajaan contest ini berjumlah lebih RM7000.

Ada ke yang berminat nak menang iPhone 5S ni?

iphone-5s-next-new-iphone

iphone5s

Selain dari iPhone 5S,  peserta yang bertuah akan turut menerima hadiah berupa wang tunai.

Penyertaan contest ini dibuka kepada semua blogger Malaysia.

Contest ini dimulakan dengan preliminary phase dimana peserta yang memenuhi syarat di bawah akan menjalani saringan untuk maju ke fasa seterusnya.

Sebagai membuka tirai contest, para blogger yang ingin menyertai contest ini hanya perlu mengikut step berikut:

1) Tulis satu entry ulasan di blog anda untuk blog berikut :

2) Anda bebas menulis sebarang bentuk ulasan dan komen yang membina

3) entry anda tersebut WAJIB mengandungi link bertajuk : 

Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee untuk di link kepada http://vitaminibu.com/set-bersalin-shaklee/

4) Tajuk entry juga bebas mengikut kreativiti anda. Semakin menarik tajuk anda semakin cerahlah peluang anda menang :)

5) Akhir sekali anda hanya perlu meninggalkan komen anda berserta link entry penyertaan anda dalam entry ini.

Kalau saya ialah anda saya takkan buang masa dan terus cepat-cepat buat entry sebab apa? sebab setakat ni hadiah dari penaja dah lebih dari RM7000 which means tentulah hadiahnya awesome belaka kan:)

Cash

iPhone 5S

Makan-makan lagi ;)

Good luck peeps :)

Semoga iPhone 5S berjaya menjadi milikmu inshaaALLAH ;)




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 
Post Tagged with

69 Responses so far.

  1. nurul nafiza says:

    ni entri tntg blog Pengedar Shaklee yang menjual set bersalin shaklee
    http://nafizaakasah.blogspot.com/2013/10/bersalin-berpantang.html

  2. qay says:

    salam.. salwa…special entry for u…dah lama nak tulis..but tak penah tulis..thnk u bagi medan utk i kongsikan pgalaman i..
    ladyqay.blogspot.com/2013/10/set-bersalin-yang-mana-satu-pilihan-hati.html

  3. qay says:

    salam.. salwa…special entry for u…dah lama nak tulis..but tak penah tulis..thnk u bagi medan utk i kongsikan pgalaman i..

    ladyqay.blogspot.com/2013/10/set-bersalin-yang-mana-satu-pilihan-hati.html

    dan

    ladyqay.blogspot.com/2013/10/sapa-mau-iphone-5s.html

  4. Nur Alja says:

    Assalamualaikum , Contest ini nak kena buat 2 Entry ke satu entry jer ? :)

  5. yanmie says:

    Salam, terima kasih jemput. insyaALLAH ada kelapangan nanti boleh mengarang untuk contest ni :)

  6. Joe says:

    Dah banyak orang join contest nie ke?

  7. needa aziz says:

    alamak kak..kalo saya dah combine dlm 1 entri camne? nak kene buat dua ke?

  8. […] saya mengakhiri entry ini, suka saya ucapkan kepada Baby Ibrahim, selamat Hari lahir yang ke 1 tahun sayang (Sebaya Baby Irfani ni), beruntung Ibrahim kerana punya Ibu yang baik dan […]

  9. yanmie says:

    Salam,

    Alhamdulillah dah siap entry contest ni, berikut link entry penyertaan http://yanmieonline.com/2013/10/set-bersalin-shaklee-untuk-berpantang-nanti/ Terima kasih :)

  10. yana says:

    Salam..

    Saya dah turut serta ye kak. Semoga ada rezeki buat saya.

    http://kayyana85.blogspot.com/2013/10/contest-iphone-5s-siapa-nak-jom-join.html

    tq..

  11. yana says:

    Assalamualaikum kak salwa

    saya telah buat satu entry tapi ada dua review. boleh tak?

    http://kayyana85.blogspot.com/2013/10/contest-iphone-5s-siapa-nak-jom-join.html

    terima kasih kak.

  12. yana says:

    Assalamualaikum kak salwa

    saya tak boleh post komen link entry yang telah saya buat. kenapa ye kak?

  13. allene says:

    done…

    tak tahu la kalau entry ni ikut syarat ke tak… saya cuba je… =)

    http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2013/10/ibu-ibrahim.html

  14. MurahGerek says:

    ….salam… mamat ni pon sibuk join gak…ntah pape la….merepek je banyak ni…ahahaha…mohon di review

    Shaklee : http://murahgerek.blogspot.com/2013/10/review-blog-sambil-bukak-pekung-gua-dan.html

    SuperIbu.Com : http://murahgerek.blogspot.com/2013/10/review-blog-entri-kasik-panas-ver2-demi.html

  15. Salam Kak Salwa
    sedaya upaya buat dan submit sebelum cuti raya.
    btw, kenapa tak boleh nak copy paste link dari blog?!
    aigo..
    http://iceboxrivet.blogspot.com/2013/10/sesungguhnya-setiap-yang-ada-dilangit.html

  16. salam kak salwa
    try to copy paste link tapi tak dpt.
    ni entry ayu
    hopefully diterima

    http://iceboxrivet.blogspot.com/2013/10/sesungguhnya-setiap-yang-ada-dilangit.html

  17. Salam kak salwa.
    here’s the link
    dh try ni
    bismillah
    http://iceboxrivet.blogspot.com/2013/10/sesungguhnya-setiap-yang-ada-di-langit.html

    amin..
    hopefully diterima

  18. uteenkufa says:

    saye join:) spesyel entry untok akak

  19. sufina says:

    salam sis, setelah 4 jam tulis entry ni akhirnya siap juga bismilihirohmanirahim :) http://nur-sufina.blogspot.com/

  20. sis, sory kalau macam spam. kite tatau kite nye comment dah send ke belum . -_- sory kalau spam ye,

  21. Joined ! Saya combined dalam 1 entry ;’) Bismillah ..
    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/10/i-wanna-be-winner-of-iphone-5s-and-cash.html

    Aminnnn . Hope menang ! Moga ada rezeki di sini .

  22. Saya joined ! Mulakan dengan bismillah . Saya combined dalam satu entry . Permintaan maaf dari hati saya jika tersalah bahasa di dalam entry tersebut

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/10/i-wanna-be-winner-of-iphone-5s-and-cash.html

    Akhiri dengan Aminn . Moga ada rezeki di sini kali ini .

  23. Azizah says:

    Assalam..

    I join this contest bagi memeriahkan lagi dunia blogger..n try tuah..:)
    Please refer http://af-aziey.blogspot.com/2013/10/bestnyer-klu-dpt-hadiahkan-iphone5.html

    TQ…:)

  24. sufina says:

    test2, hi sis, akhirnya siap jugak, so heres the link. bismillah.. http://nur-sufina.blogspot.com

  25. tak tau lak ade contest nie huhu boleh join lagi ke?

  26. Fitrihadi says:

    Salam kak. Maaf lambat sebab sibuk dengan praktikal. Pening kepala dengan kerja. Apapun ini saya dah siapkan satu entry untuk join. Okay ke?

    (Review) Superibu.com & Set Bersalin Shaklee Yang Terbaik

  27. aik hilang ke link sy submit

  28. Set Bersalin Shaklee yang diedar oleh Pengedar Shaklee Malaysia boleh di link kepada http://vitaminibu.com/set-bersalin-shaklee/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge