Pengedar Shaklee : 013-310 1221

Home » Family » Gatal La Lagi…

Gatal La Lagi…

Saya menggatal nak tukar layout.
Akibatnya saya kehilangan semua kawan2 blogger saya.
So sekarang saya dirundung ‘kecewa’…huhuhu.
Kepada semua kawan-kawan blogger saya, yg lama mahupun yang baru..
saya minta maaf banyak2 sebab saya bakal menyusahkan anda,,
jika tak keberatan sudilah kiranya tinggalkan sedot komen pun..berserta alamat anda..saya mahu mengisi semula column bloglist saya dengan anda2 semua..
Thanks in advance..

p/s :: kelmarin anak sy Kauthar jatuh atas sy,kepalanya kena kepala saya..alhamdulillah dia selamat takde apa2..sihat,bijak dan gembira..tapi saya yg macam miyul sikit,makan pun tanak..ada benjol besar telur puyuh di kepala saya..sakit sampai ke hidung dan ke urat belakang kepala..doakan lah saya cepat sihat..agaknya lepas ni saya jadi genius terus mcm Al-Khwarizmi akibat hantukan itu..hehehe(pikir positif untuk lupakan sakit ni,everything happens for reason kan..so reason sy mungkin sy dan anak nak jadi kaya macam Sultan Arab Saudi dan pandai macam Al-Khwarizmi dan ibn Sina..AMIN YA RABBAL ‘ALAMIN_)—–>>positif positif positif..




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

8 Responses so far.

  1. mommy2h says:

    hahahah..ya fikir positif!

  2. Lady Qay says:

    salam ukhuwah..takpe…anak jatuh tu tnda aktif n cerdas..hehehe

    qay

    http://ladyqay.blogspot.com/

  3. Zety Zin says:

    semoga cepat sembuh!

  4. Fara says:

    Semoga cepat sembuh…

  5. kakyong says:

    salam Salwa,
    kenapa tak add follow blog.. kalo add ‘follow blog’ nanti semua list blog yg u follow remain in dashboard.. jd tak risau la kalo nak tukor layout.. cuma kekadang widget jer le yang akan hilang..

  6. kakyong says:

    semoga cepat sembuh.. sebesar telur puyuh.. besar tu.. kalo telur cicak, kecik sikit.. take care ya!!

  7. mrsharis says:

    salam ziarah..
    semoga cepat sembuh.. ;p

  8. Opie says:

    lenkali, kalau nk tukar layout, bekap dulu layout yg lame…saya pon penah kene cenggini dulu…bingung jugak rasenye…heheheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge