Seronoknya first time ada orang tag kan saya dengan award tagging ni…TQ miss myFara *hugs*
Nape sy suka sgt ye..huhu sebab ni fes taim dapat tag award nih…sebelum ni nengok je blog org lain yang best2 tu dapat “pengiktirapan”…sorry la sbb ter-over…

Tq again tu dear miss myFara :)

So dengan ini saya nak anugerahkan award ini ke blog kawan2 yang tersayang saya iaitu ::

MommyLyna —— sorry dear, i know u r so bz lately..bur i have no choice but to give u this award coz u r awesome blogger :)

MummyDanish —- Kak Yasmin yg sgt byk berjasa pada sy…tq kak Yasmin.. :)

KakAnamiraa —— Kak Anamiraa memang deserve to get this award…tak caye korang cuba la baca blog dia…happening :)

*******
—— hohoho siape ni ye…sy baru beberapa kali baca blog ****** ni, and sebab anak saya Kauthar tu suke dgn ****** so sy bagi la award ni kat blog ******. Satu2 nya kaum adam yang menerima award ini :) tapi yang pasti ****** ni takkan le tau pasal award ni…ini sy suke2 je award-kan ***** dgn tag ni :)

Maaf lah sbb buat kije yg lagho / sia2 nih ..tapi sia2 pun ade manfaatnye…iaitu merapatkan silaturrahim.Tak caye..?Tengok je lepas ni sy akan dapat seorang lagi teman blogging yang baru :: myFara :)




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017