Sebelum saya menulis dengan lebih lanjut lagi, terlebih dulu saya nak minta maaf banyak2 andaikata sepanjang saya bergiat sebagai blogger ni ada antara pembaca blog ni yang sakit hati@menyampah@meluat@etc dgn apa yg prnah sy tulis.
Sebenarnya setelah saya pulih dari Chiku ni semangat sy berkobar2 nak mendalami ilmu mendidik anak ni,so sy pun surf la blog2 ,forum2 dan website2 yg ada menyentuh ttg perkara berkenaan.
Tak semena2 sy pun singgah le ke blog salah seorang blogger yg memang sy selalu rujuk….sy belek entry yg lama2 tahun2 lepas…tiba2 ter’sampai’ ke satu entry,sy baca2…penulis blog ni menyentuh ttg rasa tak berkenannya ttg tulisan seorang ibu kat forum/blog ttg masalah anaknya taknak makan+kecacingan gitu..so sy teringat yg sy pernah post entry tu…time sy belum bersalin Aisyah lagi.Saya takut yg saya ni ter buruk sangka,maybe dia maksudkan org lain.Tapi setelah saya check byk kali antara point2 yg dia letak,dan tarikh posting tu adalah beberapa hari selepas saya beri komen pd blog nye buat perrama kali,maka sy rasa 80% penulis tu menulis ttg sy.
Terpulang kepada penulis berkenaan untuk menyuarakan pandangannya.Cuma sy agak terkecil hati dgn gaya penulisannya terhadap sy,untuk pengetahuan waktu tu saya bukan sengaja stop kan Kauthar dari breastfeeding tetapi kerana sy telah mendapat premature contraction+pendarahan ketika kandungan 5 bulan.sebab tu sy focus more to my son’s solid intake,sy tak bagi dia FM.so untuk pastikan anak sy mendapat ape yg dia perlukan,tentulah melalui solids.
Saya menulis ni sebagai meluahkan rasa tersinggung atas beberapa perkataanya seperti:mentaliti jauh ketinggalan etc…
terima kasih kerana menyedarkan saya.Sy amat takut kalu lepas ni saya pula menyakitkan hati org lain secara tak disedari.saya minta maaf byk2.sy rasa 90% penulis berkenaan tak baca kot blog sy ni lagi sbb sy ni tak sebijak dia,tapi sy nak minta maaf andai kata ada yg terasa…cukuplah ni saja,tak bole tulis pnjg2 lg nanti lg byk pula kata2 tak sedap keluar.inilah perempuan,bukan sekadar mampui menyakiti dengan lidah,tapi juga dgn jari.
rupanya sakit hati memang lagi sakit dari sakit badan,terutama kalau mennyentuh soal anak…
ya Allah tabahkanlah hatiku dalam usaha menuntut ilmu untuk mendidik anak2 ku…amin.




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017