Lina tadi i surf ur flickr,i tengok gamba Fahry,kita baca posting u tentang Amniotic Bands Syndrome tu.Now everything is clear.Semua berlaku dengan sebab yang hanya ALLAH yang mengetahui.Walau ape pun,kita harap lina TABAH,KUAT dan REDHA dengan semua ni.Fahry needs you more then everybody else could imagine.Bukan hari ni je tapi sepanjang hayatnya,bukan fizikal saja tapi yang lebih utama mentally.
Just to share some of my personal expereinces.
Last Tuesday i brought Aisyah to clinic to get her 5mo immunisation.Kat clinic tu kite jumpa sorang baby girk sebaya dgn Kauthar,baby girl tu memang cannntikkk sgt..tapi kita nampak mcm ada yg tak kena kat dia tapi tak perasan ape benda tu.Tetiba mak dia duk sebelah kita.Kita sembang2 dgn dia,lepas dah lama tu mak dia cakap “anak saya tu tak boleh bercakap,sebab dia takda telinga”..
Subhanallah,begitu cantik baby tu rupa2nya dia takde telinga.Thats why dia tak bole ckp sebab dia tak dapat mendengar.Bila kita tengok baby girl tu,kita teringat kat Fahry.Fahry sangat bertuah berbanding baby girl tu.Fahry maybe kurang sikit je dari segi fizikal,tapi bukan melibatkan pancaindera.Fahry bakal bebas meneroka dan mengeksplorasi duni ni menggunakan pancaindera dan akal yang sempurna.Berbanding dengan baby tu,dia tak mampu nak mendengar,tak dapat merasa nikmat menengar bunyi,tak dapat mendengar kemerduan Azan dan bacaan Al-Quran.

Kita share kisah lina dgn mak kita,tau apa katanya:
“Wow that baby is miracle,tell ur friend(lina)dont ‘waste’ this gift from Allah.Moreover the baby actually is a normal baby with specially designed physical”
Maybe she sounds so ‘cool’ towards my story(about you),well my mom is a counsellor.Tapi respond my mom tu popped out on the spot.

Here is another..
I have a friend,namanya Shukor.I kenal time blaja kat UKM.Shukor ni amik Electrical Engineering.Dia pun seorang yang ‘normal but with specially designed physical'(using my mom statement).Both his legs and arms are short than normal size.Kakinya panjang kira2 40cm,tangan cuma ada tapak tangan je,takde lengan.Tapi kat campus dia active,join persatuan sana sini,sukan lagi..macam2.Shukor graduate with 2nd class upper,after convo kitorang dah lost contact,masing2 bawa hal sendiri.To my surprise after about 2 years lost contact,tiba2 i terjumpa dia masa recognition satu bisnes MLM(masa bulan Ramadhan lepas).Shukor ni among the top achievers yang diraikan malam tu.Masa sharing dia tunjuk cheque yang dia terima,ada kira2 sepuluh cheque,income di 5 figures beginning with no.4(like RM4xxxx).Time tu i rasa malu sgt,i ni sempurna berbanding dia tapi i tak mampu achieve kejayaan macam dia.Malam tu dia di layan macam Putera raja,President dari US duk dengan dia makan dinner sama2.Masa tu rasa kecikk je I ni.Memang wang bukan ukura
Ni satu contoh i nak share ttg my personal own experience.
On top of that,i tau u r very very strong mother.You dont need all these advices becoz even without all these u r already a strong mother.
I was just so touched after looking at Fahry’s piccas,that drove me to post this entry.
minta maaf byk2 kalu ada isi kandungan posting ni yang menyinggung hati u.




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017