Pengedar Shaklee : 013-310 1221

Home » Family » Ujian ALLAH ke atas ku

Ujian ALLAH ke atas ku

Last week family besar kami under the name of my great grandmother anjurkan gathering kat PD kat The Regency Hotel Tanjung Tuan.Insya Allah saya akan tulis secara lanjut tentang gathering ini setelah saya pulih sepenuhnya.Apa yang saya nak tulis sekarang ialah selepas balik dari PD tu saya terus demam,suhu mencapai 40 Celcius,sakit2 badan sampai jalan kena papah.nak menyusu pun tak larat,baring je boleh.Mujur Aisyah akhirnya dapat menyesuaikan diri dengan menyusu secara meniarap i.e; sambil meniarap atas dada sambil menyusu.Lepas buat blood test,rupa-rupanya saya kena demam Chikingunya.Maybe dapat ari nyamuk kat PD…tak tau lah.Tapi memang sakit betul satu badan.memang teruk kali ni ujian dharraa'(kesakitan) yang ALLAH bagi.Mudah2an sebagai kifarah pada dosa2 yang pernah dilakukan.
Sementara nak sembuh ni banyak betul dugaan,anak2 pun demam tapi bukan Chiku..diorang just viral fever.Susu merudum sangat,kesian Aisyah,tiap kali menyusu dengar suara dia bunyi hmm.hmm.. tunggu let-down(susu kan memancut time let-down)tapi takde juga let-down nye.Akibatnya Aisyah mcm fussy sikit,asik meragam je.Alhamdulillah ada suami yang begitu penyayang & SABAR dengan ujian ni.Dia sorang je yang sihat dan jaga kami semua dengan penuh SABAR.
Doakanlah kami anak beranak cepat sembuh ye.

p/s : Tak lupa kepada mommy Lyna sahabatku,keep-up ur effort to ‘montel’kan lagi ur Fahry :)




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

2 Responses so far.

  1. Zety Zin says:

    suami saya pulak baru aje baik dari denggi. anak-anak pun demam. nasib baiklah mama nya ni masih sihat lagi. denggi atau chiku, memang melemahkan badan orang tu kan? banyak-banyakkan berehat dan semoga cepat sembuh!

  2. nursing bra says:

    Cikungunya memang menyakitkan. semoga cepat sembuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge